PRODUK

Produk Susu Ilham adalah keluaran syarikat bumiputera EBUNDA SDN BHD yang beribu pejabat di Reko Central, Kajang, Selangor.

Semua Produk Ilham dihasilkan dengan rumusan seimbang dan disyorkan sebagai pemakanan sampingan untuk memenuhi keperluan pemakanan harian si manja.

Susu Ilham mengandungi Terapi Al-Quran dan tidak boleh dilangkah.


Produk ILHAM:

1) ILHAM 1-3 tahun


2) ILHAM 4 + tahun dengan 2 perisa: Vanilla dan Coklat.




Harga Pasaran RM48.90 (600gram)


Maklumat lanjut | Harga Kami

_____________________________________________________________



Harga Pasaran RM48.90 (600gram)


Maklumat lanjut | Harga Kami


12 comments:

  1. SALAM. susu apakah yang sesuai bagi anak saya yg berumur 8 tahun memandangkan susu ini untuk 1-3 thn dan 4-7 thn?

    ReplyDelete
  2. 4 + Tahun sesuai untuk peringkat umur di at as 4 tahun

    ReplyDelete
  3. slm..utk umur 6 bln ke ats xde ke?

    ReplyDelete
  4. As salam , anak saya nak masuk umur 3 bulan, ada sikit masalah penghadaman. suka tersedak agak ganggu pernafasan. sekarang makin berkurangan. ikut doktor pakar mungkin susu di pasaran kurang sesuai. saya terpaksa sulam dengan susu badan kerana bekerja. memang tak ada untuk 1 tahun ke bawah ke? saya dah cuba beri pada anak.

    ReplyDelete
  5. maaf , kenyataan tadi saya tersalah taip. bukan dah cuba beri pada anak, tapi baru nak cuba beri pada anak. anak saya baru nak berumur 3 bulan.

    ReplyDelete
  6. salam...saya tolong jawab bg pihak admin..susu ilham hanya sesuai bermula bila bayi dah start makan makanan pejal..thats mean 6 and above

    pengguna tegar susu ilham 019 9952821.

    ReplyDelete
  7. pmintaan susu formula utk bayi 1 tahun ke bawah. harap sgt dpt keluarkan..coz sy bekerja n biasanya susu badan sy x byk n x dpt menampung sepenuhnye utk ank. sy perlukan tambahan susu formula yg tbaik utk keperluan ank sy

    ReplyDelete
  8. saalm.tuk baby less than 1 year xda ye?if ada please sms 01112971848

    ReplyDelete
  9. Untuk umur 6bulan sesuai ke

    ReplyDelete
  10. Salam.. xde ke sample utk susu umur 1-3thun? klo beli trus anak x minum syg plk...

    ReplyDelete
  11. Susu ibu ialah anugerah allah. Bagi pendapat saya, ambil lah susu ilham sebagai supplement makanan tambahan , iaitu bila tiba masa baby boleh ambil makanan pepejal or solid food. Susu ibu is the best in the world.

    ReplyDelete
  12. Saya pernah terbaca, bila kita nak buat air nabeez, nabi tak kasi campur kismis dan kurma. Bagusnya kalau pihak ebunda dpt teliti kembali kandungan susu Ilham ini. Terima kasih

    ReplyDelete