HARGA

Harga pasaran untuk kedua-dua produk susu Ilham: RM48.90


Harga PROMOSI (1): RM45.00
Harga istimewa untuk pengambilan sendiri / self collect / cash on delivery
- had bilangan: 1-11 kotak
- untuk 12 kotak ke atas, harga istimewa: RM44.00 sekotak
- sila hubungi kami untuk alamat pengambilan



Harga PROMOSI (2): RM45.00 - RM48.00 
 + penghantaran percuma untuk kawasan terpilih

Klik Untuk Maklumat Pembelian dan Penghantaran Percuma


(1 kotak 650gram) 

1 kotak = RM48.00

2 kotak = RM94.00   (Sekotak RM47.00)
3 kotak = RM141.00 (Sekotak RM47.00)

4 kotak = RM184.00 (Sekotak RM46.00)
5 kotak = RM230.00 (Sekotak RM46.00)
6 kotak = RM276.00 (Sekotak RM46.00)
7 kotak = RM322.00 (Sekotak RM46.00)
8 kotak = RM368.00 (Sekotak RM46.00)

9 kotak ke atas = RM45.00 sekotak



HP: 010 - 630 6324
Puan Juwariah

9 comments:

  1. salam puan,

    anak saya sekarang berusia 11 bulan dah dia sekarang minum susu lactose free.saya bercadang untuk menukar susu dah ingin bertanya ada tak sample susu ilham ni takut nnt dia tak sesuai dengan susu ini.

    ReplyDelete
  2. My bby br 3 bulan.. so i pun nk cuba.. boleh ke..? ada sample x..?

    ReplyDelete
  3. Wslm, boleh contact puan Juwariah utk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  4. Kalau sy beli 5 kotak berape kos penghantaran nya

    ReplyDelete
  5. Salam, harga promosi tu sampai bila ya?

    ReplyDelete
  6. salam sy nak tanye, sy dah mngndung 4 bln, susu ilham yg mn satu sy ptut bl..

    ReplyDelete
  7. MAS : saya juga pengedar susu ilham..saya tolong jawab...prefer susu 4+ keatas tu untuk ibu hamil..nak kongsi /berminat hubungi saya 019 9952821

    ReplyDelete
  8. salam'klau pulau pinang dekat mana sy blh beli?

    ReplyDelete
  9. salam...
    ada trial pack tk???
    nk try la...

    ReplyDelete