HUBUNGI KAMI


Kami menyediakan khidmat penghantaran percuma ke kawasan-kawasan berikut. Anda boleh menghubungi kami di talian:

H/P : 010 - 630 6324
Puan Juwariah

Alternatif: 012-2504949 

Kajang:
  • Desa Seri Jenaris, Tmn Taming Impian, Tmn Kantan Permai dan sekitarnya
  • Tmn Pinggiran Saujana, Puncak Saujana, Prima Saujana dan sekitarnya
  • Saujana Impian dan sekitarnya
  • Sg Kantan dan sekitarnya
  • Sg Jelok dan sekitarnya
  • Tmn Jasmin dan sekitarnya
  • Tmn Mesra dan sekitarnya
  • Kajang, Semenyeh dan sekitarnya (boleh diuruskan)

Serdang dan Seri Kembangan:
  • UPM
  • Sekitarnya (boleh diuruskan) 


Kawasan-kawasan lain yang berhampiran:
  • Sila hubungi kami



Luar kawasan - Pos Laju:
  • kos untuk sekotak - RM9
  • kos untuk dua kotak - RM13
  • kos untuk tiga kotak - RM21 

    .





      23 comments:

      1. Boleh hubungi Puan Juwariah. Kos dealer dalam RM2k lebih kurang

        ReplyDelete
      2. salam,.nak tny..
        ade x u jual sample..

        ReplyDelete
      3. sample tak jual, boleh datang untuk ambil sendiri. Boleh hubungi Puan Juwariah

        ReplyDelete
      4. salam nk tnye..sesuai ke susu ilham untuk ibu yg menyusukan ank secara xclusive..

        ReplyDelete
      5. kalau area putraja, free delivery gak ke?

        ReplyDelete
      6. wslm. Sesuai untuk ibu yang menyusu insha Allah.
        Penghantaran ke area Putrajaya percuma, preferred on working days

        ReplyDelete
      7. Berapa harga susu ni?utk baby umur berapa?

        ReplyDelete
      8. utk budak 3 thn xder perisa coklat yer?
        boleh x sy bg utk umur 4 thn ke atas perisa coklat?

        ReplyDelete
      9. Aslm..kalau order 1 karton (15 kotak) 1-3 thn original...area jb...brp ye kos semuanya? -zila-

        ReplyDelete
      10. Assalam..klu ibu mengandung boleh ke minum susu ni?

        ReplyDelete
      11. Ummi Mukhseen Al-Qadri Syed AKNovember 20, 2012 at 12:22 PM

        Asslamualaikum wbt. Saya ibu kpd anak yg masih exclusive bf..sdg cuba utk bg susu formula ttp "akan direject" kerana telah lbh 10jenis susu sy beri tp bby still tolak..Adakah sampel bagi susu berkenaan untuk saya "test" pd bby saya ni.

        ReplyDelete
      12. wslm wm wb. Kalau nak cuba boleh datang untuk ambil sendiri. Boleh hubungi Puan Juwariah

        ReplyDelete
      13. Nak try produk muslim ni. Ada stokis kat area alor setar tak?

        ReplyDelete
      14. Assalam.nk order klu kawasan taman sutera kajang FREE delivery tak?

        ReplyDelete
      15. SALAM..SESIAPA BERMINAT NAK BELI SUSU ILHAM..BOLEH HUBUNGI SAYA..019 9952821..pos free utk area kuantan/pekan.

        ReplyDelete
      16. Nurul Izzati AbuJuly 6, 2013 at 2:31 PM

        Sy cuba susu ilham utk anak 3thn sy lebih kurang salama setahun..dlm tempoh itu sy dapati tekstur susu brubah ubah. Kadangkala brwarna putih..kadangkala brwarna krim..tekstur susu kadangkala halus kadangkala agak kasar..satu hr sy ke mydin n dapati susu utk 3 thn tiada stock so sy beli yg utk 4 thn..sy dapati susu utk 4 thn sgt manis n boleh dilihat butiran2 gula sgt byk pd susu tepung. Sy minta penjelasan dr pihak susu ilham mengenai situasi ini & kenapa tiada maklumat nutrisi yg lengkap pd kotak susu (maklumat nutrisi yg ada trsgt ringkas). Sy juga brharap pihak susu ilham boleh mmberikn maklumat tentang pengilang sah susu ilham ini (nama syarikat pengilang, alamat).harap dapat maklum bls secepat mungkin. Terima kasih.

        ReplyDelete
        Replies
        1. Br nk cuba utk anak..bila awk cakap mcm ni dn tk ada pihak dr susu ilham br response apa yg awk tnya lh buat sy ragu2 nk try plak 😑

          Delete
        2. Br nk cuba utk anak..bila awk cakap mcm ni dn tk ada pihak dr susu ilham br response apa yg awk tnya lh buat sy ragu2 nk try plak 😑

          Delete
        3. Br nk cuba utk anak..bila awk cakap mcm ni dn tk ada pihak dr susu ilham br response apa yg awk tnya lh buat sy ragu2 nk try plak 😑

          Delete
      17. Assalamualaikum, susu ilham ni sama ke rasanya dengan susu halibs? Sebab anak perempuan saya minum susu Halibs, tapi anak lelaki saya tak suka. So ingat nak try susu ilham.

        ReplyDelete
      18. Jikalau kami dari singapura hendak membelinya, bagaimanakah caranya ?

        ReplyDelete
      19. Ad x stokis/pengedar area jln duta kl

        ReplyDelete